cryptocurrency

Hoe kunnen we u helpen?

Met FAQ kunt u gemakkelijk op de hoogte komen over alles betreffende digitale valuta en DeFi. Van de basisprincipes van hoe deze producten werken, tot meer geavanceerde concepten, we zijn er voor U. En omdat we weten dat de behoeften van iedereen verschillen, bieden we een verscheidenheid aan accounttypen, zodat u de perfecte pasvorm kunt vinden voor uw beleggingsdoelen.

Niemand behalve uzelf kan toegang hebben tot uw wallet. We verzamelen geen persoonlijke gegevens.

Om de beveiliging te kunnen verbeteren, is Miracle Wallet een zelf beschermende crypto-portemonnee, dat u controle geeft over crypto, sleutels en gegevens. Met één eenvoudige app kunt u nu uw crypto en zeldzame NFT’s bewaren.

U kunt uw crypto nu met de Miracle Wallet op een nieuwe manier gebruiken. Het ondersteunt honderden cryptomunten en gedecentraliseerde toepassingen, dus u wordt gedekt, ongeacht welk type of aantal munten het waard is!

Download Miracle Wallet alleen maar van officiële bronnen.

App Store

Google Pay

Cryptomunten zijn moeilijk te vervalsen vanwege de cryptografie dat wordt gebruikt om ze te beveiligen. De organische aard van een cryptomunt, wat het meest verleidelijke aspect ervan is, is de meest belangrijke kenmerk. Omdat regeringen theoretisch niet in staat zijn om ze te verstoren of te manipuleren, kunnen regeringen ze niet uitgeven.

Alle cryptomuntentransacties worden opgenomen in een blockchain. In elke blok worden een crypto-grafische hash van de vorige blok en een tijdsaanduiding opgenomen. Bitcoin-knooppunten gebruiken de blockchain, om te bepalen of een transactie legitiem is of als de verzender probeert munten te verdubbelen, die al elders zijn uitgegeven.

Een individu of een groep personen, die bekend staan ​​als Satoshi Nakamoto, hebben in 2008 de Bitcoin, een cryptomunt en betalingssysteem gecreëerd. Bitcoin werkt met een centrale autoriteit of met banken; Bitcoins worden via het netwerk uitgebracht. Bitcoin is een open-source; Het ontwerp is openbaar en gratis voor iedereen om te gebruiken. Vanwege de vele voordelen kan Bitcoin worden gebruikt voor een aantal behoorlijk interessante toepassingen die vroeger onmogelijk waren. Iedereen is welkom om deel te nemen.

Cryptomunten worden gevormd door een proces dat “mining” wordt genoemd. Miners zijn personen die krachtige computers gebruiken om complexe wiskundige problemen op te lossen. Wanneer ze een probleem oplossen, worden ze beloond met een cryptomunt. Ethereum, bijvoorbeeld, beloont miners met Ether.

Nieuwe cryptomunten worden gevormd door een proces dat “forking” wordt genoemd. “Forking” is wanneer een groep ontwikkelaars een nieuwe versie van een cryptomunten van een bestaande creëert. De nieuwe valuta heeft zijn eigen blockchain en is vaak tot een bepaald punt identiek aan de oude valuta. Bitcoin Cash, bijvoorbeeld, wordt gevormd door de Bitcoin-blockchain te “forken”.

ICO’s worden gebruikt door nieuwe cryptomunt-ondernemingen, om geld in te zamelen door tokens aan te bieden aan vroege supporters. Startups kunnen ICO’s gebruiken om hun uitbreidingsinspanningen te financieren.

Computerprotocollen die vergemakkelijken, verifiëren of handhaven, staan bekend als slimme contracten. Slimme contracten kunnen worden gebruikt om verifieerbare transacties uit te voeren zonder derden te vertrouwen. Deze transacties kunnen worden opgevolgd en zijn onomkeerbaar.

Een blockchain is een digitaal grootboek van alle cryptomuntentransacties. Elk blok in de keten bevat een crypto-grafische hash van het vorige blok, een tijdsaanwijzing en transactiegegevens. Bitcoin-knooppunten gebruiken de blokketen om legitieme bitcoin-transacties te onderscheiden van pogingen om munten opnieuw uit te geven die al elders zijn uitgegeven.

Mining is hoe nieuwe cryptomunten worden gevormd. Miners zijn personen, die krachtige computers gebruiken om complexe wiskundige problemen op te lossen. Wanneer ze een probleem oplossen, worden ze beloond met een cryptomunt. Ethereum, bijvoorbeeld, beloont miners met Ether.

“Forking” is wanneer een groep ontwikkelaars een nieuwe versie van een cryptomunten van een bestaande creëert. De nieuwe valuta heeft zijn eigen blockchain en is vaak tot een bepaald punt identiek aan de oude valuta. Bitcoin Cash, bijvoorbeeld, wordt gevormd door de Bitcoin-blockchain te “forken”.

Een “Wallet” is een softwareprogramma, dat uw openbare en privésleutels opslaat en interactie heeft met de blockchain, zodat u cryptomunten kunt verzenden en ontvangen.

Een privésleutel is een reeks nummers en letters waarmee u toegang hebt tot uw cryptomunten. Als iemand anders uw privésleutel heeft, hebben ze toegang tot uw munten.

Een openbare sleutel is een reeks nummers en letters waarmee mensen u cryptomunten kunnen sturen. Uw openbare sleutel is als uw e -mailadres; Het is wat mensen gebruiken om u munten te sturen.

Een blockchain-verkenner is een website waarmee u alle transacties op een bepaalde blockchain kunt bekijken. Blockchain Explorers zijn nuttig voor het zien van de status van een bepaalde transactie of adres en voor het vinden van informatie over een specifiek blok of keten.

Een dApp is een gedecentraliseerde toepassing. Het is een applicatie dat wordt uitgevoerd op een gedecentraliseerd netwerk, zoals de Ethereum-blockchain.

Een DAO is een gedecentraliseerde autonome organisatie. Het is een organisatie dat wordt bestuurd door codes in plaats van door mensen. De code regelt hoe de organisatie functioneert en hoe het beslissingen neemt.

Een DEX is een gedecentraliseerde uitwisseling. Het is een uitwisseling waarmee u cryptomunten kunt verhandelen zonder behoefte aan een derde partij.

KYC staat voor “Ken uw klant”. Het is een proces dat uitwisselingen gebruikt om de identiteit van hun gebruikers te verifiëren. Dit omvat meestal het indienen van documenten zoals een paspoort of rijbewijs.