POORDI TN 3-75 KESKLINNA LINNAOSA, TALLINN HARJU MAAKOND 10156

ŠTA JE KRIPTOVALUTA? 

Kriptovaluta je šifrirananeovisna i potpuno digitalna valuta koja se stvara i pohranjuje elektroničkim putemKriptovalutekoje nemaju fizički ekvivalentmogu se koristiti za razmjenu i prijenos transakcija širom svijeta. 

Kriptovalute;Sistem je razvijen j pomoću Science of Cryptologykoja radi u obliku šifriranja podataka prema matematičkom sistemuslanjem ih primatelju kroz sigurno okruženje i ponovnim dešifriranjem podataka.Kriptovaluta koja radi unutar kriptološke mreže nema centraliziranučime se nudi sloboda rada bez obzira na vrijeme i mjesto.

Kripto transfer novca od osobe do osobe može se lako obaviti sa bilo kojeg mjesta u svijetu, u bilo kojoj vremenskoj zoni, s bilo koje točke s pristupom internetu.

Svaki korisnik kriptovalute ima digitalni novčanik i računNa tim računima može se sigurno držati i trgovati onoliko kriptovaluta po želji. 

Kovanice kovane tradicionalnim metodamastvara dodatne troškove vladama u procesima kao što su skladištenje, transport i sigurnostKriptovalutekoje su potpuno digitalne, ne uzrokuju takve troškoveOvo pruža posredničku mogućnost i sredstvo prenosa novca bez provizije. 

Na primjerZapravonovac koji prenosimo u transakcijama koje vršimo s našim debitnim karticama također je virtualni novacPrijenos novca je omogućen sistematskim promjenama broja bez fizičkog ostavljanja gotovine u sefuKriptovaluta također radi s istom logikomMeđutimkriptovalutekoje nisu povezane s bilo kojim središnjim organom nisu pod utjecajem ekonomskih i društveno –političkih prilika u zemljama i intervencijama centralne bankeNa taj način mogu se koristiti u svim zemljama bez ometanja ličnih

KOLIKO JE SIGURNA KRIPTO VALUTA?

Kriptovaluta je virtualna ili digitalna valuta koja je zahvaljujući svojoj kriptografiji moguće prevare učinila gotovo nemogućim.Najvažnija karakteristika kripto novčanih vrsta koje rade s Blockchain tehnologijom je ta da njima ne može upravljati bilo koje centralno tijelo i potpuno su zatvorene za bilo koju vrstu manipulacije.

Tipovi kriptovalutakoje bi trebalo percipirati kao digitalno sredstvofunkcioniraju preko distribuirane mreže mnogih računaraodnosno putem decentralizirane strukture.Zahvaljujući ovim karakteristikamamanipulacija putem kripto valuta nije moguća.

Kripto valuta je dobila naziv zbog tehnologije koju koristi za zaštitu korištene mreže.  

ŠTA JE BLOCKCHAIN? 

Blockchain (blockchainpredstavlja distribuiranu bazu podataka koja se sastoji od blokova u lančanoj strukturipružajući šifrirano praćenje transakcija.

Blockchainkoji je sličan globalno otvorenim i transparentnim računovodskim knjigamakoristi se za proizvodnjuupravljanjeskladištenje kriptovalutaSvaki korak i svaka informacija u prijenosu kriptovaluta stvara blok.

Ovi blokovi stvoreni u transakcijama prijenosa su šifriranineraskidivi i sačuvani međusobnim povezivanjemBlockchain baza podataka je transparentnasvaki korisnik se može povezati na mrežupregledati blokovestvoriti nove blokoveMeđutiminformacije o bilo kojem bloku mogu obrađivati ​​samo navedeni kupac i prodavačBlockchain tehnologijaizgrađena sa lančanim modelomomogućava transakcije bez vezivanja za bilo koji centar ili vlast.

Transakcije se obavljaju sigurno između kupca i direktno prodavatelja.Za obavljanje transakcija u bazi podataka blockchain -a koriste se grafička korisnička sučelja pod nazivom „novčanik“. Dovoljno je nabaviti aplikaciju novčanika za kupovinu kriptova

VAŠA DIGITALNA SREDSTVA SU U BEZBEDNI SA Mıracle cash&more 

Pored toga što posjedujemo tim stručnjaka za otkrivanje mogućih nedostataka podataka i tehnoloških sigurnosnih propusta i poduzimanja potrebnih mjera, zahvaljujući naporima koja ulažu vezano za uklanjanje mogućih rizika, s pravom smo ponosni time što svojim klijentima možemo omogućiti da rade i upravljaju svojim ulaganjima na čvrstim i sigurnim temeljima Neke od mjera koje se poduzimaju kao Miracle Cash&More mogu se sažeti na sljedeći način:

Sva ulaganja naših kupaca pohranjena su u izvanmrežnim okruženjima kojima mogu pristupiti samo ovlašteni zaposlenici kompanije, a naše servere štiti profesionalno sigurnosno osoblje 24 sata dnevno. Nakon toga slijede nivelirane procedure praćene sigurnosnim kamerama.

bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 29,933.00
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,009.10
tether
Tether (USDT) $ 1.00
xrp
XRP (XRP) $ 0.418145
litecoin
Litecoin (LTC) $ 71.05
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.085349
chainlink
Chainlink (LINK) $ 7.26
tron
TRON (TRX) $ 0.076253
uniswap
Uniswap (UNI) $ 5.36
sushi
Sushi (SUSHI) $ 1.43
chiliz
Chiliz (CHZ) $ 0.122139
1inch
1inch (1INCH) $ 0.983326
storj
Storj (STORJ) $ 0.586366
vechain
VeChain (VET) $ 0.031475
zilliqa
Zilliqa (ZIL) $ 0.057849
theta-token
Theta Network (THETA) $ 1.29